2010. május 7., péntek

Brit választási reggeli

Ami igazából éjszaka készült, de az éjszakai evésre, ami nálunk rendszeresen előfordul, nincs pontos kifejezés. Szóval ez amolyan éjszakai reggeli volt.
És azért brit választási, mert a brit választások éjszakáján, a brit választási műsor alatt megéhezett SZ kedvére készült.
Mindösszesen pár röpke perc alatt megvolt. hozzá pedig kifacsartam pár mandarint/narancsot/citromot, ami még télről maradt, és nem túl élvezhető a nedvességtartalma miatt már nem igazán volt alkalmas arra, hogy gyümölcsként együk meg, de így abszolút finom volt. Nem mellesleg gyümölcsből nem tudok 10 db-ot egyszerre megenni, így viszont lazán belekerült ennyi.
A kenyérszeleteket forró oliva olaj és vaj keverékére teszem néhány paradicsom szelet társaságában. A paradicsom levet ereszt, kicsit átsül, és megpirul, a kenyér pedig beszívja a finom paradicsom levét. A paradicsomokat tányérra teszem, és lepirítom a kenyerek mindkét oldalát. Mindeközben 3 tojásból tükörtojást készítettem, folyós sárgájával. A végén néhány kocka kéksajt került a tetejére.


ui: a fotó is éjszakai, energiatakarékos lámpával... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése