2010. május 27., csütörtök

(: SZMÁJLI :)


Szmájli. Bájos név!! SZ szereti inni a mindenféle ice tea-kat, amit mi már csak szimplán lónyálnak nevezünk.. Énnekem meg herótom van tőlük.. az a fájdalmasan édes, szintetikus ízű első korty, a szűnni nem akaró még-még érzés.. amikor tudod, hogy utálod, és bűnrossz íze van, és egyre rosszabbul érzed magad minden egyes lenyelt korty után.. és az a fertelmes és eltűntethetetlen utóíz.. ami további kortyokért kiált, mert jobb volt lónyállal a szádban, mint most csak annak utóízével.. Na ezt issza, töménytelen mennyiségben..
Aztán egy este jött a szokásos kérés: "menjünk be a Roniba lónyálért!" Ok. Menjünk.. Már megint..
És akkor meglátta a polcon ezt a még nem látott, nem kóstolt bájos csomagolású terméket. Ezzel meggyőzhető vagyok, gondolta, és lelkesen mutatta: magyar termék, hozzáadott vizet, cukrot és tartósítószert nem tartalmaz. Magyar almából és magyar kézzel készül, Magyarországon. Próbáljuk ki. Azoknál az izéknél tényleg jobb.
Örülök, hogy ezt issza. Azóta szinte folyamatosan. És nagyon jó. Alma és meggy íze van. Mert almából és meggyből készül. Az összetevők listája ezért nem is hosszú: alma és meggy. Ja, és nem sűrítményből ám. Kétféle kapható belőle: alma, és alma meggyel.

Adatok:
  • mennyiség: 1 liter
  • ár: 295 ft
  • összetevők: alma (idared és jonatán), fürtösmeggy (mindkettő hazai termelőktől)
  • csomagolás helye: Székesfehérvár
  • csomagolás: üveg, papír cimkével (ami könnyen leáztatható és én például ebbe fogom eltenni a szörpöket.. :)), és csavaros kupakkal (nem műanyag)
  • fellelhető: eddig még csak a Margit körúti Roni éjjel-nappali ABC-ben láttam. Ha valaki látja máshol is mindenképpen szóljon!!!!

Szóval bátran ajánlom mindenkinek! Sokkal jobb, mint az egyéb forgalomban lévő, népszerű lónyálak!!

SZMÁJLI!!!!! :D

3 megjegyzés:

  1. Na, ez jó! Én eddig 3 és 5 l-es kiszerelésben vettem (dobozos), az is nagyon finom. De jó, hogy üvegbe tették, és nem műanyagba!

    VálaszTörlés
  2. De jó!
    Én is szeretem a lónyálat:D A citromosat:D
    Habár az almát nem szeretem, meggyel nem lehet rossz!
    Hátha egyszer itt is lesz ilyen:D

    ui. mostohafater is úgy hívta:P

    VálaszTörlés
  3. Miamoni! tényleg tök jó, hogy üvegben van. Kevesen áldoznak erre. És mégcsak nem is baj, hogy nem lehet visszaváltani, mert tök jó lesz szörpnek!! Én még nem láttam nagy kiszerelésben. Hol lehet hozzájuni?

    Szandra! SZ pont a barackosat szereti! Sztem meg mind a kettő egyszerűen lónyál :) És tényleg finom! A meggyes nem túl almás :) uh biztos szeretnéd!! :)

    VálaszTörlés